Pure plantaardige patisserie
met een verhaal

Alles wat we doen, doen we vanuit ons persoonlijk gevoel.
Vali barst dan ook van de liefde voor alles wat lekker en gezond is.
Onze passie voor patisserie laten we uitblinken in nieuwe smaken,
nog meer kleur en allerlei vormen.
Ontdek waarom Vali dit allemaal doet .En dan rest er jou nog één ding, proeven!

Begaan met je gezondheid

Geen room, geen boter, geen eieren, geen bloem, geen witte suiker. We slaan het over een andere boeg en kiezen bewust voor plantaardige ingrediënten die een positieve impact hebben op je lichaam en geest: noten, fruit, plantaardige vetten en superfoods. Boordevol energie en essentieel voor de goede werking van je lichaam. Bij het bakken gaan veel vitaminen en mineralen verloren. Daarom gaan wij voor een volledig koude bereidingswijze onder 48°C, ‘raw’. Dit om alle energie, vitaminen en mineralen in jouw taartje te behouden.

Pure verwennerij

Onze taart is een feest voor je smaakpapillen én voor je lijf.
We gebruiken enkel natuurlijke ingrediënten die bulken van de smaak, niet van de suikers en additieven. Alles wat de natuur ons te bieden heeft, onbewerkt. Zonder gluten, lactose of geraffineerde suikers in onze recepturen.
Enkel het goede uit de natuur is goed genoeg voor onze taartjes.

Een beetje idealistisch

Je tanden in een taartje zetten en tegelijk de wereld een beetje beter maken, da’s het doel. We kiezen dan ook onze ingrediënten zorgvuldig en werken met pure plantaardige producten. Want vegan, dat is goed voor mens, milieu, planeet en dier. Om dezelfde redenen gebruiken we enkel ecologische verpakkingen en gooien we zo min mogelijk weg.

Ambachtelijk en Belgisch

Patisserie is onze passie en dat vertaalt zich in producten van hoogwaardige kwaliteit. Deze werden al van bij het ontstaan van Vali gemaakt in een ambachtelijk atelier in België door experten in hun vak. In een nieuwe productieomgeving worden onze artisanale producten telkens op een professionele manier bereid met de grootste aandacht voor authentieke smaak en constante kwaliteit, en zijn we klaar voor uw toekomstige orders.

Altijd op zoek naar beter

Het kan altijd beter en anders. Met meer kleur, net ontdekte smaken , andere vormen of nog gezondere alternatieven. Experimenteren is voor ons een must in de keuken (moringa! matcha! Açai!), maar ook om verpakkingen te kiezen die niet gewoon bovenop de vuilnishoop belanden. Die filosofie trekken we graag door in elke vezel van wat we doen.

't Lindeke 21
8880 Ledegem
info@valisweetbutdifferent.com

Op de hoogte blijven van al dat lekkers?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief